NOT The Beatles

is de #1 Beatles tribute band van België. "Werkelijk ongelofelijk goed!", "Net de echte Beatles" en "Energiek, grappig en onvergetelijk van begin tot einde!" zijn slechts enkele complimenten die NOT The Beatles mochten ontvangen.
Deze vier professionele muzikanten hebben slechts één doel voor ogen: de allerbeste sixties Beatlemania beleving geven zonder Paul, John, George en Ringo zelf als gasten te hebben op jouw event of festival. Schreeuw gewoon je favoriete Beatles-hit en ze spelen het voor je!

Ze brengen de originele instrumenten en kostuums mee, zodat je getuige kan zijn van een live show die je nooit zal vergeten. Hun authentiek Liverpools accent en die typische tongue-in-cheek humor krijg je er gratis bij! Je zit in een handomdraai in de 60's. Twist and shout all night long! They'll do the rest!

Dit is slechts een greep uit de vele bedrijven waarvoor NOT The Beatles mochten optreden. Ze waren reeds te zien op talloze podia in binnen- en buitenland (Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, De Filipijnen, Zuid-Afrika,...)

"I've seen The Beatles live at the Carvern Club before they became a hit!

I gotta say, you guys've got it down to a T!"

- F. Owen (Liverpool) -

 

PARTY SET (50')

— S. Vanneste (Temse)

“We hebben NOT The Beatles geboekt voor onze 50e huwelijksverjaardag en het feest was onmiddellijk een succes! Voor onze 60e boeken we ze sowieso opnieuw!”

 

Mykanto Entertainment

info@notthebeatles.com

+32 15 511 807

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now